Кучкова и Ели Гигова се отърваха от мизерията

Отказаха привилегии на Камелия Тодорова във VIP Brother
Обновена: 18 сеп 2014 14:30 | 17 сеп 2014 09:25, Александър Попов
62
Кучкова и Ели Гигова се отърваха от мизерията
Кучкова ще има достъп до гримовете си. Снимка: VIP Brother

За две от участничките, които бяха настанени в ТВУ-то на VIP Brother, мизерията привърши. Ели Кучкова и Ели Гигова получиха подкрепата на останалите съквартиранти в соцобщежитието, след като получиха правото да изпратят двама в резиденцията.

Плеймейтката бе доста настоятелна тя да бъде единият от изборите, тъй като явно не й понася да живее без чантичката си с гримове.

Двете се преместиха при облагодетелстваните от лукса останали участници и внесоха повече яснота, че има и още една къща в шоуто. Което пък поставя на карта душевното състояние на Евгени Минчев и Йорданка Христова, които решиха кои да мизерстват.

Въпреки че е част от резиденцията, Камелия Тодорова трудно издържа в играта и още на първия ден поиска и тя да има привилегии и собствена спалня. Естествено, нейното желание не бе удовлетворено.

Снощи стартира участието си и т.нар. Домсъвет, в който влизат Маги Халваджиян, Венета Райкова, Александър Найденов и Никол Станкулова. Те обсъждаха живота вътре, като една от темите бе дали Атанас Месечков е гей, или не. Мъжкарската му визитка бе поставена на карта от Евгени Минчев, който намекна, че той може да залита и по мъже. Според Венета Райкова обаче на никой не му е работа какво прави под чаршафите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
2
 
7
 
! Отговори
Лъки преди 9 години
Какви са тез ВИП-ове, уж млади, уж хубави и някои са страшни за гледане...
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kuchkova e mnogo krasiva v lizeto, simpatjaga e.Taka iskam da i go tura.
45
0
 
1
 
! Отговори
До 22 преди 9 години
Върховен си,брат!!!
44
0
 
7
 
! Отговори
вес преди 9 години
Трагична е... Направо не знам от къде излизат тези безмозъчни същества. И това било "ВИП"... Марш в 1ви клас, където ти е мястото!
43
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Магарето победител!Магарето победител!Махарето победител!Искаме магарето!Искаме магарето!Защо го скрихте?Къде е магарето?Биг Брадър не обича животните.Пълноправно членство за магарето.
42
1
 
19
 
! Отговори
до 36 преди 9 години
Повечето хора/жени мъже/изглеждат подобно без грим...просто в случая сме свикнали да ги виждаме с тонове грим и сега разликата е очевидна,особено при Екимова,прилича ми на мъртвец за съжаление,а си мислих че е хубава..по точно тя ни караше да си мислим,че е хубава...
41
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече има фейсбук група:"Гласувам за магарето"Подкрепете ни.
40
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво става с магарето?Защо го криете.Желия квартал ще гласуваме само ако обявите смс номер и за магарето.
39
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам да гласувам за Магарето.Биг брадър веднага да даде SMS номер.
38
1
 
35
 
! Отговори
Shark преди 9 години
По всички тв канали се надпреварват каква по-голяма простотия да пуснат и мислят че са много интересни. Ако не е спорта досега да съм отсвирил всички кабеларки. И без това гледам тв по 1 час дневно, не за друго ами защото са подредени така: циганотурски сериал, просташко реалити, мега негативни новини, и тууук-таме някое филмче, ама старичко. Е кво да гледам. И си отчитали рейтинги, не знам откъде и как ги добиват. Само не мога да се начудя като как Йорданка Христова отиде в тая простащина!!
37
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм гледал предаването,но ако на Випките им се даде мисия да го натопорчат на магарето,сядам пред телевизора да гледам с интерес.Без Евгени Минчев. Да не разваляме порнографията с гейски номера
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аааа не,вчера погледах 5 минути от тая мизерна "емисия" точно когато на една маса една до друга седяха известната допреди няколко години "светска"репортерка с безумен гнусен речник Вулева и до нея "хубавицата"ако не греша името Екимова леле!!!!Вулева випка,Екимова убавица,давани,дъфкани,та изплюти вече омръзнали до полуда,добре че имам кабелна телевизия по принцип иначе телевизия почти не гледам от години и да не забравя Вулева ако си махне грима на какво ще мяза и тая до нея де...ъъъъ ужас
35
5
 
16
 
! Отговори
бай атанас преди 9 години
Е то вече са ясни победителите- или на тате гигов отрочето или тити с каузата и благодарностите на всеослушание към цветан василев. Защо се промениха вчера правилата и елито я качиха горе- ами то явно тате е звъннал и им е свил сармите. Честно казано и аз да имах такава власт щях да се погрижа за детето си. Само ме дразни претенцията на това предаване ,че всичко е истинно и автентично.
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само Пацата от Гълъбово ще ги оправи тези ВИП-ове ! Вкарвай го Брадъре,че да става шоу!
33
1
 
11
 
! Отговори
до 22 преди 9 години
Така ме разсмя коментар 22,че се крих 5 минути от пациентите да се смея със сълзи в тоалетната.Необуздан смях на раб.място е лошо нещо.
32
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TYPNQ OTVSQKYDE POSLOST I SMRAD
31
1
 
32
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Видях ги без грим и се стресирах. Ще ходя да ми леят куршум против уплаха.
30
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, Гигова не се налапа на пари. От телевизия в телевизия, от шоу в шоу. Пари, пари пари....
29
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кучкова да и го сложа зад опашката...мляс
28
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коя от мислещите се за елит е по-голем вампир,когато е без грим?-Камелия Тодорова +-Данчето Христова-